Ben je als P&O-er werkzaam bij of eigenaar van een tuinbouwbedrijf, toeleverancier of aanverwant bedrijf in de glastuinbouw en verantwoordelijk voor het personeelsbeleid? Wordt dan lid van Gezond Beleid. Niet alleen om je werk (nog) beter te kunnen doen en om invulling te geven aan goed werkgeverschap en zo ook een bijdrage te leveren aan een beter imago van de tuinbouw in het algemeen en jouw bedrijf in het bijzonder.

 

Aanmelden kan bij Carla Bogaars via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Carla via 088 236 7482.

 

 

Quote van een deelnemer:

 

'Vanuit mijn functie vind ik de meeste thema's die aan de orde komen interessant, ik kijk per onderwerp of ik ernaar toe ga of niet. Het is altijd prettig om met vakgenoten kennis en informatie uit te wisselen. Daarnaast zijn er intervisiebijeenkomsten waar we met een kleiner groepje diep in een case duiken die een van ons aandraagt.... dat is een probleem waar een deelnemer tegen aan loopt en wij kijken samen naar een oplossing. Doordat wij allemaal vakmensen zijn komen er altijd goede adviezen uit waarmee de probleemsteller aan de slag kan. En omdat alles vertrouwelijk in de groep blijft, kunnen wij open over alles praten'.

 

 

Gezond Beleid wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Colland Fonds Arbeidsmarkt.